Известие

Collapse
No announcement yet.

Източване на нафта от резервоара

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Източване на нафта от резервоара

Колеги имам нужда от помощ!Искам да си източа нафтата от резервоара,но до колкото знам в гърлото за зареждане имам цедка.По какъв начин мога да го източа?Колата е от подписа.Благодаря ви предварително!

Първоначално публикувано от x_4eto Покажи съобщение
    Колеги имам нужда от помощ!Искам да си източа нафтата от резервоара,но до колкото знам в гърлото за зареждане имам цедка.По какъв начин мога да го източа?Колата е от подписа.Благодаря ви предварително!
    Разкачи входящият маркуч от филтъра.Вкарай го в някакъв съд, за да събираш горивото и дай контакт.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Благодаря за бързия отговор,колега!

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Разкачи входящият маркуч от филтъра.Вкарай го в някакъв съд, за да събираш горивото и дай контакт.
        Мммммм дааа.
        Аз така на старата кола го източвах около 40-50мин. и тва за около 20л.
        Даваш контакт, 20-30сек. и помпата спира, после пак контакт и пак и пак..........
        Иначе помъчих с разни маркучи и помпи през дупката за пълнене на резервоара, но мнооо тегаво....
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Мммммм дааа.
          Даваш контакт, 20-30сек. и помпата спира, после пак контакт и пак и пак..........
          Иначе помъчих с разни маркучи и помпи през дупката за пълнене на резервоара, но мнооо тегаво....
          Става с помпичка. Иначе даването на контакт може да доведе до изгаряне на свещ например
          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
          156 1.8TS 16V (01.2001)
          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
          0879369082

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
            Мммммм дааа.
            Аз източих 16 л. за 40 мин.Ползвах едно двулитрово шише и с него приливах в тубата,понеже няма много място и маркуча е къс.Специални благодарности на myato за бързия отговор!Мисля,че темата е за ключ.

Comment

Working...
            X